Workshop Dromen & Verlangens


Is twijfel je tweede naam?

 

Soms lijkt het wel alsof je twijfelen hebt uitgevonden. Wat je moet kiezen van de menukaart. Wat je aan moet trekken voor een afspraak. Hoe je je haar doet voor een feestje. Wat je wilt gaan doen. Waar je zin in hebt. Waar je trek in hebt.

 

Maar je twijfelt ook over veel serieuzere dingen. Over je werk. Zit je wel op de goede plek? Waarom heb je het zo vaak niet naar je zin? Waarom kost het je veel energie?

 

Je twijfelt soms ook over wat je te doen hebt in dit leven. Wat je plek is.

 

Je hoofd zit vol met gedachten en je wilt wel eens wat meer zekerheid. Je wilt zicht op je doelen. Een stip op de horizon hebben.

Maar hoe dan?

 

Met denken kom je er niet uit. Dat heb je nu wel gemerkt. Want je hoofd is zwaar van al de twijfels en gedachten.

 

Ik noemde mezelf wel eens de twijfelkoningin. Gek werd ik van alle gedachten en onzekerheid. Dus ben ik op zoek gegaan naar wat me zou helpen. Hoe ik meer duidelijkheid kon krijgen in wat ik wil. Hoe ik meer antwoorden kon vinden. Hoe ik inzicht kon krijgen in wat ik nou echt wens. Wat ik echt verlang. Waar ik van droom.

 

En de dingen die ik geleerd heb pas ik nog steeds toe! Omdat het zo krachtig is. En het fijne nieuws is, het is helemaal niet moeilijk of ingewikkeld. Het is zelfs speels en leuk!

Daarom heb ik de workshop Dromen & Verlangens gemaakt om dit jou te gaan leren! Want ik geloof in de kracht van delen.

 

Tijdens deze ochtend krijg jij:

  • Rust in je gedachten.
  • Een creatieve manier om visueel te maken wat je verlangt.
  • En heb jij een stip op jouw horizon gekregen.

Ik verklap alvast wat we gaan doen :). We gaan aan de slag met visualiseren. Van te voren wakkeren we je dromen en verlangens aan. Deel ik hoe je de kritiek achter de twijfels omzeilt. En gaan we vervolgens werken aan je visionboard. Daarna kijken we wat er voor jou naar voren is gekomen. Welke elementen voor jou belangrijk zijn. Zodat je met antwoorden, duidelijkheid en een mooi visionboard naar huis gaat.

 

Tijdens de workshop coach ik je in je vragen. Begeleid ik je tijdens de opdrachten. En ik zorg natuurlijk voor lekker eten en drinken!

 

 

De workshop vind plaats op vrijdagochtend 20 april van 09.30u tot 12.30u.

 

Locatie: Praktijk Sparkle. Peulenstraat 126 Hardinxveld-Giessendam.

 

De investering is €33

 

Na deze ochtend ga je geïnspireerd naar huis en heb jij helemaal helder waar je van droomt en naar verlangt!