selflove firstBen jij een vrouw met een missie?

Wil jij de wereld mooier maken op jouw manier?

Maar blijf je ook voor je gevoel hangen op dezelfde plek?


Is het alsof er ergens een elastiek aan je zit, die je elke keer weer terug trekt zodra je een stapje vooruit zet?
Waardoor je steeds meer twijfelt aan jezelf?

Ik snap het! Ik heb dit zelf ook ervaren.
Toen ik in 2017 me inschreef voor de kamer van koophandel was ik super excited! Na jaren zoeken had ik eindelijk een vak gevonden wat echt bij me past; coaching. Omdat ik geen ondernemerservaring had investeerde ik direct duizenden euro’s in businesscoaching en trainingen om mij te leren hoe ik moest ondernemen. En ik volgde alles keurig stapje voor stapje. Maar wat bleek? Zonder de resultaten die ik voor ogen had. De klanten kwamen alsnog niet. Mijn schulden werden hoger. En ik genoot steeds minder van het ondernemen. Ik zocht alles bij mezelf; wat doe ik verkeerd? Waardoor mijn zelfvertrouwen echt weg raakte.


Tot ik besloot, dit is genoeg. Ik wil gelukkig zijn, no matter what! Dat is nou eenmaal het belangrijkste wat er is. Het leven is bedoeld om van te genieten!
Ik ontdekte o.a. wat waar zelfvertrouwen betekent. Hoe je niet alleen je innerlijke overtuigingen herkent en loslaat, maar ook hoe je super snel je eigenwaarde weer kunt voelen. Wat zelfliefde is en hoe je dit elke dag versterken. Hoe dit alles een hele stevige basis vormt om vanuit te leven! Alles draait om voelen. Je gevoel wijst je de weg. Alleen is het wel zo handig om te weten hoe je dit dus praktisch toe past!

Alles wat ik heb geleerd heb ik in mijn online training #selflove first gegoten. Speciaal voor ondernemers die een sprankelende energie willen ervaren, no matter what! Omdat ik inmiddels weet dat je helemaal niet lang in een belemmering hoeft te hangen. Dat je het zelf in handen hebt hoe je je voelt! En wat voor verschil dit maakt voor jouw energie, je plezier in het leven, en ook wat er allemaal in je leven gebeurt.

Het is mijn missie dat elke vrouw voelt hoeveel potentieel zij heeft! En dat ze weet wat ze kan doen om niet te luisteren naar zelftwijfel en -kritiek, maar hoe ze kan intunen met haar ware zelf zodat ze haar missie leeft!

Resoneert mijn verhaal met jou? En wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van de training? De deuren openen halverwege maart! Maar als jij je inschrijft op de wachtlijst, ben jij de eerste die alle details hoort. √Čn, krijg jij een leuke extra als je besluit om je in te schrijven vanuit deze lijst! Omdat ik nou eenmaal graag met mensen werk die lef hebben en hun gevoel durven te volgen, hoe eng iets ook kan zijn.


YES! Ik wil als eerste het hoe en wat weten van #selflove first!

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.