Binnen 8 weken van 'er is iets mis met mij' naar: 'Ik mag helemaal zijn wie ik ben'

Inner Peace Movement is een 8 weekse reis naar innerlijke rust en zelfliefde, zodat je nooit meer in jouw negativiteit blijft hangen en je voelt dat je genoeg bent zoals je bent!

Maartje Fennema
Lees verder
Hienke neemt de tijd voor je en is zachtaardig, waardoor je je meteen op je gemak voelt. De meditatiesessie heb ik als heel prettig ervaren!
Yani
Lees verder
Ik vond de gesprekken met Hienke heel fijn en we hadden veel herkenningspunten. Wat me liet weten: Ik ben niet alleen! De persoonlijke meditatie heeft em daarnaast iets laten inzien wat me tot nu toe nog niet was gelukt, ondanks verschillende cursussen en 'insta mentoren'.
Vorige
Volgende

Inner Peace Movement is een volledig programma, waarin je los komt van belemmerende, negatieve gedachtes en gevoelens. Waardoor je nooit meer vast hoeft te blijven hangen in een naar gevoel. Op een lichte en leuke manier.

Dit heb je straks bereikt:
 • Een zachter gevoel tegenover jezelf.
 • Een liefdevoller zelfbeeld.
 • Je kan altijd jouw negatieve gevoelens loslaten.
 • Jouw onzekerheid heeft niet meer de overhand in elke situatie.
 • Piekeren kan je loslaten.
 • Jij kan weet hoe je energie te shiften naar een lichter, prettiger gevoel.
 • Je kan oprecht genieten van het hier en nu.
 • Onrust weet jij los te laten en te draaien naar innerlijke rust.
Je ontvangt:
 • Een online training van 8 module’s. In elke module zitten video’s, aanvullende oefeningen en meditaties om die innerlijke rust te masteren.
 • Een groep gelijkgestemden, die jouw cheerleaders worden!
 • Wekelijkse groepscoaching met deze cheerleaders
 • 1:1 coaching (LET OP! Dit is alleen voor de eerste 10 deelnemers!)
 • En een volledig verzorgd LIVE weekend met elkaar
 

Beluister hier ook mijn boodschap aan jou:

Alles overdenken, je focussen op wat fout ging in plaats van goed, je druk maken of zelfs al invullen (!) wat een ander van jou vindt.. het lekt bakken energie!

Dit soort gedachtes zorgen ervoor dat je hoofd voller en voller komt te zitten en jij niet meer geniet van het hier en nu. 

Ik ken het. Ik was niet alleen onzeker, maar al mijn plezier en energie verdween. Deze negatieve energie maakte ook nog eens dat ik me schaamde over mezelf, omdat niet alleen ik, maar ook mijn omgeving zich hier zorgen om maakte.

Ik wist alleen niet hoe ik hier van af kwam. Omdat alle gedachten en gevoelens zo als waarheid voelde. Het voelde alsof al die negatieve gedachten klopte, en ik dus ook eigenlijk bijna geen waarde had. Wanneer dit zo voelt, hoe kom je er dan toch van af?

Dat is wat je tijdens Inner Peace Movement ontdekt. Want ik deel met jou alle tools die mij hebben geholpen om van een negatief zelfbeeld met een ontzettend vol hoofd, naar zelfvertrouwen, rust, lichtheid en plezier te gaan, en te weten wie ik écht ben. 

Niet alleen kan ik negatief denken stoppen en voel ik me nu veel lekkerder in mijn vel, er is nog iets veel mooiers gebeurd.

Ik heb losgelaten dat er iets ‘mis is met mij’. En ik voel juist dat ik helemaal mag zijn wie ik ben. 

Het is tijd dat jij deze shift ook gaat maken mooierd. Want jij hebt iets te doen hier op aarde. En dat kan alleen zichtbaar worden wanneer jij jezelf écht gaat zien. 

Ook als je nu nog het idee hebt niet bijzonder of specfiaal te zijn. Of al zoveel hooi op je vork te nemen, en het enige wat je eigenlijk wilt rust is.

Rust krijg je juist door die negatieve stemmetjes in je hoofd uit te zetten. En daarmee komt jouw gevoel van eigenwaarde als bonus ook nog eens naar voren, wat veel meer energie geeft dan welke vrije dag dan ook!

Normaal is het volledige programma exclusief 1:1 coaching €2500,-

Alleen nu tijdelijk €1497,-! (incl btw) 

En voor de eerste 10 deelnemers met wekelijkse 1:1 coaching zodat je echt die innerlijke shift maakt naar voelen hoezeer jij er mag zijn!

Natuurlijk krijg je ook toegang tot mooie bonussen waar je direct mee aan de slag kan, nog voordat de training start!

Wanneer jij voor 25 oktober ‘JA’ zegt, krijg je naast al het bovenstaande ook:

 • Een 1:1 meditatie met mij waarin we je angst los gaan laten. (Je bepaalt zelf wanneer je deze meditatie in wilt zetten tijdens het programma.)
 • Een video/audio fragment om paniek en stress los te laten. Dit is een oefening die mij elke keer weer laat zakken en me in het hier en nu brengt.
 • Een cheat sheet om je zelfkritiek te leren herkennen en los te laten
 • En een super leuke mini fotografie training van Lia Remmelzwaal.

Inner Peace Movement is een programma voor iedereen die de shift wilt maken van 'ik ben niet genoeg' naar 'ik mag zijn wie ik ben'.

Straks heb jij een toolbox vol manieren om die innerlijke rust en zelfliefde te waarborgen. Waardoor jij:

 • ALTIJD in staat bent om jouw energie te shiften
 • Niet langer gelooft in die innerlijke kritische stem
 • Alles in huis hebt om elke belemmerende gedachte los te laten
 • En jij je dus verbonden voelt met jezelf. 

Dit zorgt voor niet alleen meer rust en zelfliefde bij jou, maar heeft ook een groots ripple effect van rust op jouw omgeving. Omdat jij ownt:

Ik mag er zijn zoals ik ben.

 

Let op! Vanwege de 1:1 coaching en het live weekend is er maar plek voor maximaal 10 vrouwen.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Helaas, de actie is afgelopen

FAQ

Most frequent questions and answers

Voor iedere vrouw die voelt dat er meer in haar zit dan dat ze nu ervaart. Voor de vrouw die klaar is met piekeren en in haar hoofd zitten zonder te weten hoe eruit te komen. En voor iedereen die toegeeft aan het verlangen dat ze goed is zoals ze is.

Je kan het online programma helemaal op je eigen tempo volgen. Per week komt er een nieuwe module vrij. Je kan de module in 1 keer bekijken, of verspreiden over de week. Wel is er een vast moment in de week voor de groeps q&a. 

Elke vrijdag hebben we via de app een incheck moment. Jij stuurt mij hoe het die week met jou is gegaan en ik coach je vervolgens via een persoonlijke video of voicemessage. Mocht het echt nodig zijn is bellen ook mogelijk. Deze coaching loopt met de tijd van de training.

Maandag 25 oktober krijg jij toegang tot de eerste module van de online training. Maar bij inschrijving ontvang je direct toegang tot de modules!

Ik heb nog geen vaste datum, maar ik verwacht dat het 22 en 23 januari gaat zijn.

Jazeker. Ik wil dat deze training voor iedereen toegankelijk is. 

Klik hier om naar de termijnen optie te gaan.

Er is plek voor maximaal 10 dames vanwege de 1:1 coaching en het live weekend. Wil je erbij maar krijg je de melding dat het vol is? Dan kan je mailen naar hienke@praktijksparkle.nl voor mogelijkheden.