#5 Meditatie Afstemmen Op Je Innerlijke Kracht

Ken je dat, dat je je zorgen maakt om een ander? Dat iemand die van wie jij houdt, wie jij kent, of met wie jij begaan bent, in zo’n situatie lijkt te zitten dat het een negatief effect op die persoon heeft. Dit geeft een rotgevoel, toch? 

Wanneer we ons zorgen maken, voelt dat machteloos. Je wilt het zo graag veranderen, maar jij kan het niet.

Abraham Hicks teacht, dat we een ander nooit kunnen helpen wanneer we gefocust zijn op het probleem. Albert Einstein zei niet voor niets; You cannot solve problems by using the same kind of thinking that created them. 

Ik heb een meditatie gemaakt waarin ik je meeneem in het loslaten van dit machteloze gevoel. En je in plaats daar van juist af te stemmen op je innerlijke kracht. Liefde. Alignment. En het is mijn intentie dat jij met deze meditatie ervaart hoe krachtig jouw afstemming is! 

Ga op een rustige plek zitten of liggen, en laat je meenemen door het geluid van mijn stem.

 

Enjoy!