Meditatie voor een onrustig hoofd

Is het onrustig in je hoofd of lijf en krijg jij je gedachten maar niet stil maar wil je dit wel? Dan is deze meditatie voor jou, om los te laten, te ontspannen en tot rust te komen. Enjoy!

Meditatie voor een diepe ontspanning en rust

Ben je toe aan een moment van ontspanning, tijd voor jezelf en even helemaal niks? Dan is deze meditatie voor jou. Creëer een moment van innerlijke rust door je mee te laten nemen op deze reis van de meditatie.

Meditatie om weerstand los te laten

Speelt er momenteel een situatie wat je maar niet uit je hoofd krijgt? Of wil je iets veranderen en lukt het maar niet? Pas dan deze meditatie eens toe en zie wat het voor je doet.

Slaapmeditatie voor een chaotische mind

Schieten jouw gedachten maar heen en weer en lukt het je niet om tot rust te komen en in slaap te vallen? Dan is deze meditatie perfect. De oefening in de meditatie zorgt voor meer focus en rust waardoor je op een natuurlijke manier in slaap valt.

Zelfliefde meditatie

Denk jij soms of vaak negatief over jezelf? Vind je dat jij beter of anders moet zijn? Ben je ontevreden met waar jij nu staat? Beluister dan echt deze meditatie om dit los te laten, en weer tot zelfliefde te komen. De meditatie begint op 06.16 minuut.

Meditatie voor plezier met je innerlijk kind

Deze meditatie is fijn voor wanneer je behoefte hebt aan een liefdevolle, lichte verbinding met jezelf.

 

Lichte Energie Meditatie

Deze meditatie is heerlijk wanneer je even vast zit in een negatieve focus. Na het beluisteren van deze meditatie voel jij je weer licht & ready to go.

Meditatie voor inzicht, wijsheid en loslaten

Wanneer je even vastzit, je niet verder lijkt te komen of in hetzelfde rondje blijft hangen, is het fijn om inzicht te krijgen in wat je los mag laten om verder te kunnen. Deze wijsheid zit IN je. Deze meditatie haalt de inzichten die jij nodig hebt naar boven. 

Innerlijke Kracht Meditatie

Zorgen maken.. we kennen het allemaal wel. Maar het geeft zo’n machteloos gevoel. Deze meditatie (ook te vinden in podcast #5), is gemaakt om je zorgen los te laten en je focus te verplaatsen naar je innerlijke kracht. Zodat je weer rust ervaart. 

Meditatie voor loslaten bij overprikkeling

Waneer jij je chaotisch voelt, merkt dat alles je even teveel is (ook al begrijp je misschien niet waarom) en je bent toe aan rust, dan is deze meditatie voor jou. Zodat je alle prikkels van de dag los kan laten en weer tot rust kan komen.