Een rustig hoofd. Innerlijke vrijheid. Het gevoel dat je goed bent, precies zoals je bent. En altijd in staat om jouw energie te shiften. Dat is wat ik je gun. De sleutel naar onvoorwaardelijke zelfliefde en geluk. En dat is wat ik je wil geven met mijn coaching.

Mag ik een stukje met je meelopen op jouw pad?

Liefs,

Hienke

Iedereen is uniek. En iedereen leert ook op zijn/haar eigen manier. Waar de een heel veel energie uit een groep haalt, wilt de ander liever 1:1 werken. Ben jij op zoek naar iemand die goed kan luisteren? Tussen de regels door kan lezen? Die intuïtief werkt en jou soms ‘gekke’ opdrachten kan geven? Geloof jij in jouw verantwoordelijkheid nemen, en ben je bereid om er helemaal voor te gaan? Dan ben ik wellicht wie je zoekt!

Misschien is jouw hoofd wel een rollercoaster waar je niet uit kan stappen.

Blijf je al heel lang hangen op dezelfde plek.

Merk je dat je als een elastiek elke keer weer terug wordt geschoten.

Heb je het idee dat je nogal wankelt in je ideeën en (zelf)vertrouwen.

Maak je je onbewust drukker om wat anderen van jou denken dan je lief is.

Merk je dat je (nog steeds) kritisch en hard bent voor jezelf

En wil je gewoon vanuit rust en zelfvertrouwen je leven leven,

Het is mijn intentie met mijn coaching dat jij jezelf gaat zien voor wie je werkelijk bent. De powervrouw die in je zit. En je gaat leven vanuit zelfliefde als basis. Hoe je naar jezelf kijkt en welke gedachten je over jezelf denkt zijn bepalend voor hoe jouw leven eruit ziet. Wil jij gelukkig zijn no matter what? Dan is het belangrijk om met jezelf aan de slag te gaan.

Wil jij een sprankelend zelfbeeld? Een Sparkle mindset creëren en van daaruit al je acties ondernemen? Tijdens de 1:1 coaching ga je aan de slag met:

  • Het ownen van jouw superwoman gevoel.
  • Belemmerende gedachten en blokkades doorbreken.
  • Leren vertrouwen op je eigen stem.
  • Jouw succesverhaal.
  • Het shiften van je energie (alignment).
 

Dit alles zorgt ervoor dat JIJ de leider wordt van jouw gedachten, en niet andersom. Zodat je sprankelende energie weer gaat stromen en je je goed voelt, ongeacht welke omstandigheden dan ook!

The power is in the choice you make

Ben jij er klaar voor om gelukkig te zijn met jezelf? Een Sparkle Mindset te creëren? En te leven vanuit zelfliefde als basis? Boek dan een Sparkle Call en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

 

Sparkle Call
dit veld niet invullen s.v.p.