Van twijfel naar vertrouwen & geloven in jezelf

Hé mooierd,

Jezelf snappen en begrijpen

Rust hebben in je hoofd

Ontspanning hebben in je lijf

Zelf los kunnen komen van twijfel 

Je niet druk maken om wat anderen van jou vinden

Weten wat je wilt én hier vol vertrouwen voor gaan

 

 

Dat is wat ik je gun

En dat is ook precies waar we naartoe gaan met het 1:1 Sparkle traject. Zodat je jouw zelftwijfel en onzekerheid de baas bent. En jij innerlijke rust creëert no matter what. 

Het 1:1 Sparkle traject is een persoonlijk coachingstraject waarin jij zelfliefde en innerlijke rust eigen maakt. Dit traject bestaat uit:

  • Een VIP LIVE dag waarin we live afspreken op een prachtige locatie. We gaan deze dag echt connecten. De diepte in gaan op wie jij bent, waar je naartoe wilt en wat hetgeen precies is wat je daar nu nog in tegenhoudt. Zodat je  direct meer helderheid hebt in jezelf, in jouw wensen, en de stappen er naartoe.
  • 6 coachcalls na de VIP dag via beeldbellen om jouw persoonlijke doelen te bereiken.
  • Wekelijks persoonlijk contact via de app waarin je al je vragen tussendoor kan stellen en ik je aan blijf moedigen tijdens jouw proces.
  • Een persoonlijke meditatie om jouw diep liggende angsten los te laten.
  • Aanvullende opdrachten en all the other good stuff wat jou helpt om de innerlijke shift naar zelfliefde en innerlijke rust te maken. 

 

Zodat je aan het einde van deze 3 maanden:

  • Een koffer vol met tools hebt die je in kan zetten op elk moment de rest van je leven. Om dicht bij jezelf te blijven, angst en onrust los te laten en te verbinden met vertrouwen.
  • Begrijpt hoe jij in elkaar steekt en hoe je dat in jouw voordeel gebruikt zodat je altijd jouw gevoel kan vertrouwen en volgen.
  • Nooit meer wakker hoeft te liggen van piekeren en jouw gedachten weet te sturen naar rust.
  • Je niet meer druk maakt wat een ander van jou vind, en je in verbinding kan blijven met jezelf.
  • Vertrouwt op je keuzes, weet wat je wilt en je nooit meer uit het veld hoeft te laten slaan door eventuele twijfel en onzekerheid.

Wat één gesprek of meditatie al teweeg kan brengen:

Want jij bent het waard. En jouw omgeving ook. 

Het begint allemaal bij jezelf. Mijn grootste take away van mijn eigen persoonlijke ontwikkelingsreis in innerlijke rust en zelfliefde, is dat niet alleen de relatie met mezelf, maar ook de relaties met de mensen om mij heen een stuk is verbetert. Want de tijd die ik eerst kwijt was aan mezelf vergelijken, bang zijn hoe ik overkwam, me druk te maken om alles perfect te willen doen etc., kan ik nu besteden aan het genieten van het moment. Het er ZIJN voor een ander als ik dat wil. Echt luisteren. Echte connectie en verbinding. Wat dus lichtheid, ruimte en plezier, oftewel Sparkle geeft.

Wat heeft mij geholpen om vanuit een burn-out met lichte depressie te gaan naar innerlijke rust en zelfliefde? Door mezelf te bevrijden van het idee dat ik er niet mag zijn. En te voelen hoe waardig ik ben.

Dat is wat we gaan doen in het 1:1 Sparkle traject. Zodat je echt los komt te staan van het idee dat er iets mis is met jou. En je weet en voelt; ik ben goed zoals ik ben!

Aan het einde van onze coaching weet jij hoe je loslaat wat een ander van jou vind. Stop je makkelijk en snel jouw piekeren. Reken je af met negatieve zelfgedachten. Begrijp je jezelf, snap je hoe je jouw gevoel volgt en bovenal; is jouw Sparkle terug.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Zie zelf het verschil in energie:

Is dit ook waar jij naar op zoek bent? Dan is het 1:1 Sparkle Traject wat voor jou.

Jouw investering in dit cadeau aan jezelf is €1495,-.

Ik vind het mega belangrijk dat we een klik hebben en dat het traject goed voelt voor ons allebei. Daarom kan je alleen meedoen aan dit traject door middel van een vrijblijvende kennismaking. Deze vraag je hier aan. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Dit traject is voor iedere vrouw die klaar is met haar zelftwijfel en zelfkritiek. Niet langer niet goed weten hoe je met een onzeker, verdrietig gevoel omgaat, maar hier zelf grip op hebben. Die op zoek is naar innerlijke rust. Die wilt genieten van het leven zelf. En die vooral gelukkig wilt zijn met zichzelf.

Dit traject is niet voor mensen die niet bereid zijn om de verantwoordelijkheid te pakken voor hun eigen leven. Die liever blijven hangen in hoe alles nu is. Die een allergische reactie krijgen op spiritualiteit en bang zijn voor zweverigheid. (Geen zorgen, we gaan niet zweven maar blijven juist met beide voeten op de grond. Wel zal ik het hebben over je ziel, intuïtie, en alles wat er nog meer omhoog komt.)

Ja, dat kan zeker. Je betaalt in 3 termijnen van €545,- per keer. Let op, je eerste termijn start wanneer je jouw traject bevestigt. De eerste twee maanden daarop zijn jouw andere betaaltermijnen.

Leuk! Vul dan je naam en email adres in in het formulier hier boven en ik neem, op werkdagen, binnen 24u contact met je op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. 

Het is mijn ervaring dat coaching intens kan zijn, en het dus fijn is om je op 1 ding tegelijk te focussen. We kunnen sowieso met elkaar bellen om te kijken wat in jouw situatie het beste bij jou past. 

Zin om samen aan de slag te gaan?

Laat dan hier je gegevens achter en ik neem, op werkdagen, binnen 24 uur contact met je op.