Wees onvoorwaardelijk gelukkig met jezelf. En maak de wereld zo een stukje mooier.

Hi, ik ben Hienke

Dansen, reizen, gezellig tafelen.. allemaal dingen waar je me blij mee maakt.

Maar bovenal ben ik gek op persoonlijke ontwikkeling en de kracht van je gedachten. Ik ontdek elke dag weer hoeveel kracht er in ons zit, puur door jezelf te gaan zien voor wie je werkelijk bent. 

Je (ziels)missie, weten wie je écht bent, waar zelfvertrouwen, het zit allemaal IN je. Ik geloof dat het onze verantwoordelijkheid is om onszelf te zien voor wie we werkelijk zijn, zodat je levensenergie echt kan stromen. En jij de meest sprankelende versie van jezelf bent.  Op dit pad loop ik graag een stukje met je mee.

Hoewel ik de woorden ‘zelfontwikkeling’ en ‘zelfliefde’ nog maar een paar jaar in mijn vocabulair heb, heeft het grootste gedeelte van mijn leven onbewust in een zoektocht van deze thema’s gestaan. Ik was altijd op zoek naar ‘wie ben ik nou echt? Wat past er nou echt bij me?’ 

Uiteindelijk heb ik het diploma docent Engels behaald en mocht ik een aantal jaar voor de klas staan. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd. Het is een heel mooi beroep, maar ik kwam toch met een burn-out thuis te zitten. Ik ging aan de slag met de onderliggende lagen van mezelf en startte de reis naar (on)bewust bekwaam 😉 in zelfliefde.

Ik volgde de kindercoachopleiding bij Sonnevelt opleidingen en begon mijn ondernemersavontuur. Omdat ik niet uit een ondernemersgezin kom, volgde ik al snel verschillende cursussen die me verder konden helpen in het (online) ondernemerschap. Ook verbreedde ik mijn coachvaardigheden met o.a. de Spirit Junkie Masterclass van Gabrielle Bernstein. Toch bleven de gewenste resultaten uit, vanuit welke hoek ik het ook aanpakte. Dit werd me na een paar jaar teveel en ik zette alles op pauze. Waarom raakte het me zo dat het ‘niet lukte’? Ik kwam er achter dat ik mezelf blijkbaar toch nog wilde bewijzen! Toen begreep ik pas echt; het maakt niet uit wat ik doe. Het allerbelangrijkste is dat ik onvoorwaardelijk blij ben met mezelf. Feeling good no matter what! Dit werd mijn doel. 

Door dit doel kom ik steeds meer in lijn met wie ik écht ben. Hangt mijn eigenwaarde niet meer af van situaties / omstandigheden. Ervaar ik meer innerlijke rust. En bovenal ben ik gewoon blij met wie ik ben! .. De meeste dagen dan hè. Het is nu echt niet zo dat ik op een suikerspin leef. Natuurlijk neemt mijn zelftwijfel het soms nog over, denk ik dat ik het niet kan en loop ik vast in mijn hoofd. Maar in plaats van weer boos te worden kan ik het zien als een cadeau. Omdat ik groei. En heb ik inmiddels heel veel tools in handen om mijn energie te shiften. En dat is wat ik jou ook hoop te geven. Zodat je zelf de leiding leert te nemen over je mind, en daardoor je leven.

Wat het verschil heeft gemaakt is het stukje ‘onvoorwaardelijk’. Ik heb ontdekt hoe belangrijk ons zelfbeeld is. Hoe je jezelf ziet. Is dat positief? Of zit er ergens nog een belemmering? Want zolang jij het idee hebt dat er diep van binnen iets mis is met jou, waarom zou je dan voluit voor jouw dromen gaan?

Waar ik met mijn onderneming aan hoop bij te dragen is onvoorwaardelijke zelfliefde. Dat je in de spiegel kijkt en denkt; ja, ik mag er zijn. Ik ben genoeg. Ik BEN waardig. Deze waardigheid zit allemaal in ons. En jij hoeft het alleen maar in jezelf te bevestigen. Zodat je puur door jezelf te zijn, je de wereld een stukje mooier maakt.

Wanneer je voelt dat JIJ die powervrouw bent, het vertrouwen hebt dat jij alles IN je hebt om je dromen waar te maken, en blij bent met jezelf, is mijn missie geslaagd.

Met mijn podcastshow hoop ik je te inspireren door je mee te nemen naar mijn eigen reis in zelfliefde. En door mijn meditaties te beluisteren hoop ik dat de wijsheid of rust die je zoekt, bij je naar boven komt. Via mijn Sparkle Letters en Instagram wil ik zoveel mogelijk sparkle delen. Maar wil jij liever 1:1 in gesprek? Dat kan ook. Via mijn Sparkle Call maken we vrijblijvend kennis om te zien waar ik je bij kan helpen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Dank je wel mooierd voor het lezen van mijn verhaal.

Heb een sprankelende dag!

Liefs,

Hienke

Sparkle Call
dit veld niet invullen s.v.p.