#8 Hoe breek je los van passiviteit?

“To be passive is to let others decide for you. To be aggressive is to decide for others. To be assertive is to decide for yourself.” – Edith Eger – The Choice
Merk je dat je wel eens passiever bent dan je zou willen? Vind je het makkelijker om een andere de keuze voor jou te laten maken, zodat jij het in elk geval niet verkeerd kan doen? Zeg je liever niet wat je denkt, zodat je ook niet afgebrand of uitgelachen kan worden?
Dan is deze podcast echt iets voor jou.
In deze podcast deel ik het inspirerende verhaal van professor Edith Eger met je. Hoe zij in Auschwitz ontdekte dat je ALTIJD een keuze hebt. En dat die keuzes bepalend zijn voor hoe je jezelf ziet, het geluk wat jij toelaat en dus de kwaliteit van je leven.
Deze keuze hebben we allemaal. Wanneer graag wat assertiever zou willen zijn, wat meer actie zou willen ondernemen, dan heb jij een keuze te maken. En met deze podcast help ik je te ontdekken welke keuze dat is.