Wil jij vandaag nog beginnen met meer rust ervaren op een praktische manier?

Zonder dooddoeners als ‘je moet nee leren zeggen'?

Vraag dan nu een gratis 1:1 Sparkle Sessie aan – binnen 30 minuten meer rust van binnenuit

Je draagt veel verantwoordelijkheid en wilt goed werk leveren waardoor jij je overal 100% voor geeft. Je bent een echt mensenmens en zegt dus altijd ‘ja’ hoe druk je het ook hebt. Of je doet vooral wat je denkt dat je moet, en niet waar jij écht behoefte aan hebt.

Maar ondertussen vind je het moeilijk om tevreden te zijn met jezelf, omdat er altijd wat beter kan. Voelt het alsof je overvol zit, en laat je jouw me-time varen omdat er geen tijd voor is. En komt er maar geen antwoord op de vraag ‘wat wil ik echt?’

Het voelt alsof jij tekort schiet, mensen teleurstelt, iets ‘fout’ doet, en dat laat je niet los.

Je hoofd draait overuren – zelfs als je op vakantie bent – en je blijft maar twijfelen aan jezelf, of je druk maken of je alles wel goed hebt gedaan. 

En dus ben je op zoek naar die knop om je hoofd een keer stil te krijgen. Maar waar zit deze dan?

Mijn naam is Hienke Nuninga en ik kijk graag met jou mee wat jij kan doen om meer rust te ervaren in je dagelijks leven.

Tijdens de Sparkle Sessie ontdek jij wat bij jou de oorzaak is van je onrust (en dat gaat verder dan een overvolle agenda), en geef ik je minimaal 1 persoonlijke praktische tip die jou zullen helpen om meer innerlijke rust te ervaren zodat er ruimte ontstaat voor wat jij écht wilt. 

Stop met je druk te blijven maken om wat anderen van jou vinden en leef jouw Sparkle!
HienkeNuninga-PraktijkSparkle-3
"Hienke neemt de tijd voor je en is zachtaardig, waardoor je je meteen op je gemak voelt. De sessie heb ik als heel prettig ervaren!"
Maartje Vennema

FAQ

Antwoord op de meest gestelde vragen

Verbinding is een van mijn kernwaardes en daarom voer ik dit door in mijn onderneming. Ik krijg er energie van om jullie persoonlijk te mogen helpen!

Het gesprek duurt 30 tot maximaal 60 minuten en vindt plaats via Zoom

De onderliggende oorzaak van onze onrust ligt vaak dieper dan een overvolle agenda, en dat is vaak niet iets wat je binnen 30 minuten oplost. Maar zoals je een ladder hebt, kom je omhoog door trede bij trede te nemen. En zo werkt het ook bij innerlijke rust. Elke stap is een stapje verder!

Je kan je aanmelden via deze link. Twijfel niet te lang want vanwege beperkte ruimte in mijn agenda geldt vol=vol. 

Krijg jij een foutmelding dat je al ingeschreven staat voor de lijst? Mail dan naar hienke@praktijksparkle.nl en  je krijgt – op werkdagen  -binnen 24u persoonlijk bericht

Je ontvangt binnen 15 minuten een mail met daarin de boekingslink. Kies zelf een datum in deze link en onze afspraak staat. 

Check ook zeker je reclame- en spam folder zodat je deze mail niet mist!