Het effect van gedachten.

En hoe je wel bij je dromen komt!

 

Je twijfelt enorm over wat je wilt. Je hebt wel werk gevonden, maar je merkt dat er iets is. Je bent niet meer zo enthousiast als in het begin. Je komt steeds vermoeider thuis. Je begint te twijfelen of dit werk wel iets is voor jou. Of dit wel je plek is. Of je wel de goede keuze hebt genomen. En zo begint het denken over wat er dan wel bij je past.

Je praat er over met je omgeving, maar je komt niet veel verder. Gedachten beginnen zich te herhalen. Je hebt alle situaties al onderzocht in je hoofd. Maar er komt geen nieuwe actie uit.

 

Gedachten hebben een enorme power in ons. Ze dragen een soort energie met zich mee. Ga maar eens na hoe jij je voelt wanneer je drie keer zegt ‘ik ben moe’. Waarschijnlijk voel je je nu een stuk vermoeider dan zojuist.

 

Wanneer je dus denkt ‘ik weet niet wat ik wil, ik weet niet welke keuze ik moet maken’ dan heeft dat ook een energie bij zich van twijfel en niet weten. Op deze manier blokkeert je gedachte je om bij je verlangen te komen. Om te ontdekken wat goed bij je past.

 

Het kan ook zijn dat je ergens heel goed weet wat je wilt, maar dat je bang bent dat je het niet kan. Dat je niet geschikt bent. Niet aan de juiste eisen voldoet. Dit zijn gedachtes die je jezelf oplegt. Deze gedachten hebben heel veel effect op je. Je gelooft daarom niet meer in jezelf. Het bepaalt hoe je je voelt, jezelf ziet en hoe jij je gedraagt.

 

Gedachten kunnen dus enorm blokkeren. Daarom is het zo krachtig om terug te gaan naar je gevoel. Ons lichaam vertelt ons veel waardevolle informatie. Alleen zijn we soms vergeten hoe we hier naar kunnen luisteren. Visualiseren is een mooie manier om dit te doen. Om te luisteren en te kijken naar de wijsheid die in ons leeft. En het omzeilt de beperkende gedachten die je nu blokkeren tot het ontdekken waar je naar verlangt!

 

Met visualiseren maak je iets visueel, iets zichtbaar. Dit creëert nieuwe inzichten en helderheid!

Ik heb een onwijs leuke workshop gemaakt waarin je deze tool helemaal aangeleerd krijgt. Waarin je gaat ervaren wat visualiseren met je doet. En hoe je op een speelse, creatieve manier naar voren kunt halen waar je naar verlangt. Wat je wenst.

 

Het resultaat is inzicht in je dromen & verlangen! Je Sparkle ontdekken!

 

Denk je nu ‘ja maar dit en dat..’? En voel je wel ergens een enthousiast gevoel, een ‘ja’, dan is dat je gevoel die je vertelt dat je dit mag gaan doen :).

 

Kijk hier voor informatie en tickets!